Chess Lessons in United Kingdom

Online prijava Probni sat

Vlasnici projekta

Škola šaha | Vlasnici projekta

Ko smo mi? 
Vlasnik poslovnog modela i online projekta Royal Chess Coaching Academy je firma Studio 77 iz Beograda. Kao vodeća firma na srpskom tržištu iz oblasti digitalnog marketinga firma Studio 77 je istovremeno investitor, vlasnik i osnivač niza poslovnih modela u Srbiji i svetu.  

Šta podrazumeva vlasništvo nad ovim i sličnim projektima? 
Vlasništvo nad projektom Royal Chess Coaching Academy podrazumeva da firma Studio 77 kao investitor polaže apsolutna prava na postojeći poslovni model i brend, sve elemente vizuelnog identiteta projekta (logotip, boje i grafičke celine), web sajt i domen. Partneri firme Studio 77 koji koriste banefite kreiranog poslovnog modela, raspolažu pravom na korišćenje istog sve dok postoji obostrani interes obe strane.  

Ko su potencijalni partneri firme Studio 77? 
Potenciljani partneri Studija 77 su lica koja svojim mentalnim, duhovnim i preduzetničkim afinitetima odgovaraju vlasnicima firme. Partneri firme mogu biti isključivo pojedinci sa pozitivnim energetskim nabojem i ogromnom željom da istraju u izgradnji i podizanju poslovnog modela na najviši mogući nivo.  

Kako firma Studio 77 ulazi u partnerski odnos sa zainteresovanim licima? 
Studio 77 pažljivo i detaljno analizira biznis ideje lica koja mogu postati potencijalni partneri firme. Ukoliko se biznis ideja pokaže dovoljno izazovna i profitabilna, firma Studio 77 kreira odgovarajući biznis plan i poslovni model. Firma Studio 77 finansira sve kasnije aktivnosti koje se odnose na implementaciju biznis plana i funkcionisanje biznis modela, a sa nosiocem ideje uspostavlja dugoročni partnerski odnos.  

Ko ulaže u dalje marketinške aktivnosti? 
Firma Studio 77 finansira kreiranje biznis modela, deo marketinških aktivnosti koje se odnose na SEO (eng. Search Engine Optimization) i pozicioniranje sajta na organskoj Google pretrazi. Ostale marketinške aktivnosti finansira partner firme na osnovu striktno definisane i planirane marketinške strategije.  

Kako da stupite u kontakt sa firmom Studio 77? 
Ukoliko imate zanimljivu ideju koju želite da pretvorite u efikasan poslovni model koji donosi profit i ukoliko zadovoljavate gore opisane kriterijume za saradnju sa firmom Studio 77, kontaktirajte nas preko sajta Web dizajn Beograd, telefona +381 65 202 77 77 ili nam pošaljite e-mail na office@webdizajn-beograd.

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?