Srednji satovi šaha u Zagrebu i Hrvatskoj, odlične cene, najbolji šahovski instruktori, povoljne cene po času

Online prijava Probni sat
Srednji satovi šaha | Zagreb Hrvatska

Srednji satovi šaha

Tko smo mi?
Škola šaha za odrasle Royal Chess Coaching Academy je prva profesionalna onlajn škola šaha u Srbiji koja nudi obuku i edukaciju šahista svih uzrasta, uključujući i odrasle. Svakom polazniku tečaja nudimo personalizirani program treninga koji se temelji na pažljivoj analizi psihološkog profila odrasle osobe, stila igre, razine znanja i ciljeva koje želi postići.

Tko su naši instruktori?
Naši šahovski instruktori pažljivo su birani kako bi zadovoljili visoke standarde vezane uz unapređenje šahovskog znanja, taktike, strategije i brzine igre. Ujedno, naši šahovski instruktori su izvrsni intuitivni psiholozi koji vode računa o motivaciji polaznika tečaja, te njihovim potrebama i željama. Uživanje u procesu treninga i edukacije temelj je svake vrhunske škole, pa se naša škola šaha temelji na tome da svaki polaznik emocionalno sudjeluje u svakom dijelu treninga.

Na čemu se temelji naš trening za odrasle?
Originalnost naše akademije ogleda se u simbiozi treninga, obrazovanja, vođenja i usmjeravanja/praćenja djece u cilju postizanja više razine šahovskog znanja i izgradnje stabilnog šahovskog karaktera i osobnosti. Klasičan razvoj mentalne inteligencije (IQ) nije dovoljan te stoga najveću pozornost posvećujemo razvoju emocionalne inteligencije (EQ) čiji je cilj uskladiti djetetovu osobnost i stvoriti cjelovitog šahista.

Temelj izgradnje i formiranja pravog vrhunskog šahista leži u razumijevanju ideje koja stoji iza svakog poteza, kao iu strateškom shvaćanju igre koje je potpuno slično životu. Šah simbolizira životni put svakog pojedinca prema ostvarenju osobnih želja i ciljeva.

Kako funkcionira naša obuka i škola šaha za odrasle?
Šahovski treninzi i tečajevi provode se isključivo online uz korištenje IT-a i softvera kao što su Skype, Zoom, Teams itd.

Jamčimo li da će obuka odraslih biti uspješna?
S obzirom na iskustvo koje imamo, kvalitetu i znanje naših šahovskih instruktora, apsolutno smo sigurni u svoj rad i spremni smo ponuditi jamstvo da ćemo vratiti novac polazniku ukoliko ne unaprijedimo njegovu razinu znanja, brzine i taktičko-strateški elementi igranja šaha.

Kako se prijaviti u našu školu šaha za odrasle?
U našu školu šaha za odrasle možete se prijaviti putem online obrasca na ovoj stranici: PRIJAVA.

Kako nas kontaktirati?
Želite li se posavjetovati s nama ili zakazati online satove šaha za odrasle, nazovite nas na: +381 65 202 77 77

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?