Škola šaha u Poreču, odlična cijena, najbolji instruktori, povoljne cene po satu

Online prijava Probni sat
Škola šaha Poreč | Royal Chess Coaching Academy

Škola šaha Poreč

Royal Chess Coaching Academy

Škola šaha Poreč - da li ste tražili ove ključne reči na Google.hr i pronašli naš sajt? Na pravom ste mjestu, u pravo vrijeme. Royal Chess Coaching Academy je prva profesionalna online šahovska škola na Balkanu koja nudi obuku i lekcije svim tipovima igrača, od djece do profesionalaca. Edukaciju provodimo isključivo online, uz korištenje najsuvremenijih IT platformi i rješenja. Zahvaljujući korištenju interneta i onlajn tehnologije, u mogućnosti smo da ponudimo najkvalitetnije satove šaha u bilo kom gradu u Hrvatskoj.

Naši instruktori šaha

Naši šahovski instruktori su dokazani šahovski velemajstori, FIDE i internacionalni majstori, prvaci, šahovski reprezentativci, pobjednici mnogih međunarodnih turnira, igrači u raznim europskim klubovima, pisci šahovskih knjiga, treneri i instruktori s dugogodišnjim iskustvom i zato razlikujemo se od svih drugih škola šaha na Balkanu.

Svi naši instruktori šaha su profesionalni šahisti koji aktivno igraju šah na raznim turnirima i ligama u Srbiji, Evropi i svetu.

Kakve sate šaha nudimo?

Nudimo individualne (privatne) sate šaha za polaznike. Individualni satovi šaha jedan su od najučinkovitijih načina za poboljšanje igračkih sposobnosti učenika, a posebno djece. Naši instruktori šaha imaju više od 20 godina iskustva u radu i obuci učenika svih uzrasta. Također se bave pregledom i analizom sudjelovanja studenata na turnirima (ako ih ima).

Zašto odabrati nas?

Dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje naših instruktora šaha čini nas apsolutno sigurnima u kvalitetu i rezultate našeg rada. Svakom polazniku pristupamo maksimalno odgovorno i nudimo personaliziranu obuku, uz prethodnu pomnu analizu potreba polaznika, njegovog psihološkog profila, stila šahovske igre, znanja i njegovih potreba.

Što je uključeno u cijenu tečaja šaha?

Cijena vašeg sata šaha uključuje sljedeće:

 1. sat u trajanju od 60 minuta,
 2. korištenje aplikacije Zoom;
 3. korištenje aplikacije za učenje šaha;
 4. snimanje satova instruktora šaha;
 5. korištenje online platforme putem koje je moguće preuzeti datoteke za vježbanje i učenje;
 6. korištenje online platforme za zakazivanje nastave;
 7. podrška djeci koja se natječu u vidu analize šahovskih partija i sudjelovanja na turnirima;
 8. mjesečna izvješća nastavnika o radu s polaznicima;
 9. jamče da će učenik značajno unaprijediti svoje znanje i igranje šaha.

Kako podučavamo šah?

Nastavu održavamo isključivo online koristeći općepoznate online platforme kao što su Zoom, Skype, Chess.com, ChessBase i Lichess.

Prednosti online satova šaha

 1. Fleksibilan raspored satova - naša online škola šaha i lekcije omogućuju vam da odaberete kada i koliko često želite učiti šah s našim instruktorima šaha. Naša šahovska akademija nudi fleksibilan raspored nastave, tako da uz računalo, pristojnu internetsku vezu i dobru volju svaki polaznik može postati dobar šahist.
 2. Pristup mrežnim resursima i instruktorima - internet satovi šaha omogućuju pristup raznim resursima koji nisu dostupni kada učenik pohađa sate šaha u učionici ili šahovskom klubu. Na primjer, svaka online lekcija šaha može se snimiti. Također, svaki učenik ima pristup cijelom nizu online resursa koji se koriste u obrazovanju. Naši instruktori šaha ne moraju da žive u delu grada gde se nalazi naš učenik, a što je zanimljivo, mnogi naši instruktori žive van Srbije! Dakle, vaš instruktor šaha može biti vrhunski profesionalni šahist s visokim ELO rejtingom i titulom velemajstora koji živi u Americi. Naš posao je pronaći vam savršenog instruktora šaha za vaše potrebe i ambicije.
 3. Uštedite novac i vrijeme - internet sati šaha obično su pristupačniji od angažiranja privatnog instruktora šaha za poučavanje učenika kod kuće. Također, učenik ne mora putovati u određeni dio grada da bi pohađao satove šaha. Online satovi šaha štede vrijeme i novac.

Plaćanje

Minimalan broj sati koje student može rezervirati je deset, jer smatramo da sve ispod toga ne donosi nikakav napredak i rezultate za studenta. Plaćanje se vrši po dogovoru, a ovisi o planu i trajanju obuke. Plaćanje se može izvršiti preko deviznog računa (SWIFT ili IBAN devizno plaćanje) ili preko RIA i Western Uniona.

Popust

Za uplate 15+ satova unaprijed odobravamo 10% popusta na ukupnu cijenu satova šaha.

Zakažite probni sat šaha

Zakazivanje besplatnog probnog sata obavezno je za svakog budućeg polaznika. Probni sat traje od 15 do 30 minuta i pomaže nam da utvrdimo s kojim polaznicima možemo postići željene rezultate i ciljeve. Također, evaluacija koju provodimo tijekom probnog sata omogućuje nam uvid u razinu predanosti, pažnje i strpljenja kandidata, kao i njegovo znanje, ciljeve, motivaciju i sposobnost učenja šaha online.

Nažalost, ne možemo prihvatiti rad sa svim učenicima ili studentima, ako ocijenimo da se s njima ne mogu postići željeni rezultati.

Zakažite probni sat šaha odmah!

Kako nas kontaktirati?

Ukoliko trebate više informacija o našoj šahovskoj akademiji ili se želite upisati na satove šaha, zakažite poziv ili se prijavite putem ovog linka - Online prijava.

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?