O nama. Škola šaha u Hrvatskoj, odlična cijena, najbolji šahovski instruktori, povoljne cijene po satu

Online prijava Probni sat

O nama

Škola šaha | O nama

Tko smo mi?
Škola šaha Royal Chess Coaching Academy je prva profesionalna online škola šaha u Hrvatskoj koja nudi obuku i trening svim uzrastima šahista, od početnika (djece i odraslih) do profesionalaca. Svakom polazniku kursa nudimo personaliziran program obuke koji je zasnovan na pažljivoj analizi psihološkog profila polaznika, stila igre, nivoa znanja i ciljeva koje želi da ostvari. Naš osnovni cilj je pružanje visokokvalitetnog šahovskog znanja koje se prvenstveno zasniva na strateškom razumijevanju svih dijelova šahovske igre.

Tko su naši instruktori?
Naši šahovski instruktori su pažljivo birani s ciljem da zadovolje visoke standarde u svezi unapređenja šahovskog znanja, taktike, strategije i brzine igranja. Istovremeno, naši instruktori šaha su odlični intuitivni psiholozi koji se brinu o motivaciji polaznika kurseva, kao i o njihovim potrebama i željama. Uživanje u procesu obuke i edukacije je temelj svake vrhunske škole, pa je i naša škola šaha zasnovana na tome da svaki polaznik emocionalno sudjeluje u svakom dijelu obuke.

Na čemu je zasnovana naša obuka polaznika?
Originalnost naše akademije ogleda se u simbiozi treninga, edukacije, menedžmenta i vođenja/praćenja polaznika radi ostvarivanja višeg stupnja šahovskog znanja i izgradnje stabilnog šahovskog karaktera i osobnosti. Klasičan razvoj mentalne inteligencije (IQ) nije dovoljan i zato najveću pažnju poklanjamo razvoju emocionalne inteligencije (EQ) čiji cilj je harmonizacija osobnosti i stvaranje potpunog šahovskog igrača.

Temelj izgradnje i formiranja istinskog vrhunskog šahiste leži u razumijevanju ideje koja se nalazi iza svakog poteza, kao i u strateškom poimanju igre koja je u potpunosti slična životu. Šah simbolizira životni put svakog pojedinca ka ostvarenju osobnih želja i ciljeva.

Kako se odvija naša obuka i škola šaha?
Šahovska obuka i kursevi se isključivo odvijaju online putem uz upotrebu IT i softvera kao što su Skype, Zoom, Teams itd.

Da li dajemo garancije da će obuka polaznika biti uspješna?
S obzirom na iskustvo kojim raspolažemo, kvalitet i znanje naših šahovskih instruktora, apsolutno smo sigurni u naš rad i spremni da ponudimo garanciju da ćemo vratiti novac polazniku ukoliko ne unaprijedimo njegov stupanj znanja, brzinu i taktičko-strateške elemente igranja šaha.

Kako da se prijavite u našu školu šaha?
U našu školu šaha možete se prijaviti preko online obrasca koji se nalazi na ovoj stranici: PRIJAVA.

Kako da nas kontaktirate?
Ukoliko želite da se posavjetujete s nama ili da rezervirate online termine, molimo vas pozovite nas na: +381 65 202 77 77

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?