Instruktori. Škola šaha u Hrvatskoj, odlična cijena, najbolji šahovski instruktori, povoljne cijene po satu

Chess Lessons | Sign In Ulogujte se Chess Lessons | Sign Up Registrujte se

Škola šaha Hrvatska | Instruktori

Ivan

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Šah je naučio sa 5 godina. Šesterostruki državni prvak. Od 1998. igra za reprezentaciju. Igrao je na 8 šahovskih olimpijada i 10 europskih prvenstava. Pobjednik je velikog broja turnira i autor nekoliko knjiga.

Više
Aleksa

Velemajstor

Šahovski velemajstor. FIDE trener. Bivši državni prvak i član olimpijske reprezentacije. Osvojio je mnoge međunarodne turnire, kao i nekoliko nacionalnih prvenstava za ekipe u nekoliko europskih zemalja.

Više
Dragan

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši državni prvak i član olimpijske reprezentacije. Osvojio je mnoge međunarodne turnire, a osvojio je i srebrnu medalju na ekipnom prvenstvu Europe. Autor je pet knjiga o šahu.

Više
Miloš

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Šah je naučio sa 7 godina. Dvostruki državni prvak. Osvajač je srebrnih medalja na Europskom i Svjetskom juniorskom prvenstvu. Od 2003. godine nastupa za reprezentaciju. Pobjednik je velikog broja turnira i autor je 4 knjige o šahu.

Više
Branko

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši izbornik seniorske reprezentacije. Nositelj najvišeg trenerskog zvanja u oblasti šaha – FIDE Senior Coach. Autor je 5 knjiga o šahu. Odgojio je više od 10 šahovskih prvaka.

Više
Nikola

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši juniorski državni prvak u šahu. Međunarodni je šahovski trener i mentor više od 6 godina. FIDE trener od 2018. S ocem je koautor dviju šahovskih knjiga. Rođen je 1989. godine.

Više
Aleksandra

Ženski Velemajstor

Ženski velemajstor. Sudjelovala je na 4 Olimpijade. Bila je izbornik i trener juniorske reprezentacije. Bila je kapetanica državnog ženskog olimpijskog tima. Više od 15 godina podučava šahiste.

Više
Nenad

FIDE majstor

FIDE majstor. Šahom se bavi od svoje pete godine. Dvostruka prvakinja za mlade u kategoriji 14-16 godina i 16-18 godina. Od 2010. godine posvetio se trenerskom pozivu s velikim uspjehom u radu s djecom.

Više
Irena

Ženski FIDE majstor

Ženski FIDE majstor. Diplomirani pravnik i FIDE šahovski majstor sa prvom normom za zvanje međunarodnog majstora. Od 2003. godine radi kao predavač izbornog predmeta šah i instruktor šaha.

Više
Katarina

Ženski FIDE majstor

Ženski FIDE majstor. Višestruka kadetska državna prvakinja, sudionica Državnog prvenstva za seniorke, pobjednica državnog polufinala za seniorke 2017. i kandidatkinja za naslov WIM. Podučava šah po cijelom svijetu.

Više

Škola šaha | prijavite se sad

Želite li poboljšati svoje znanje kroz treninge s najboljim instruktorima i edukatorima šaha?

Prijavite se