Škola šaha u Sinju, izvrsna cijena, najbolji instruktori, povoljne cijene po satu

Chess Lessons | Sign In Ulogujte se Chess Lessons | Sign Up Registrujte se
Škola šaha Sinj | Šah igra

Škola šaha Sinj

Škola šaha Sinj

Tko smo mi?
Škola šaha Sinj - Šahovska škola Sinj - tražili ste ove ključne riječi na Google.hr i našli ste našu stranicu? Na pravom ste mjestu. Royal Chess Academy prva je profesionalna internetska škola šaha na Balkanu koja nudi treninge i satove svim vrstama igrača, od djece do profesionalaca. Trening provodimo isključivo putem interneta, koristeći najsavremenije IT alate i rješenja. Zbog toga možemo ponuditi najkvalitetniji trening za igranje šaha u bilo kojem gradu u Hrvatskoj.

Zašto odabrati nas?
Dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje naših šahovskih majstora čine nas apsolutno sigurnima u kvalitetu i rezultate našeg rada. Svakom učeniku šaha pristupamo što je moguće odgovornije i nudimo personalizirani trening, uz prethodnu pažljivu analizu učenikovih potreba, njegovog psihološkog profila, stila igranja šaha, znanja i njegovih potreba.

Tko su naši instruktori?
Naši instruktori su vrhunski profesionalci (obično majstori šaha i velemajstori) koji su pažljivim odabirom odabrani da zadovolje osnovnu misiju Kraljevske šahovske akademije: potpuno zadovoljstvo učenika, njihov jasan napredak u igranju šaha uz usklađeno podizanje mentalne i emocionalne inteligencije.

Kako se provode naši tečajevi?
Svi se akademski tečajevi održavaju isključivo na mreži, što vam omogućuje da nastavu pratite iz udobnosti svog doma i interaktivnu komunikaciju s našim instruktorima. Instruktori Royal Chess Academy koriste već dobro uspostavljene i brze šahovske platforme (Chess.com/ChessBase/Lichess/ChessKid) za rad sa polaznicima, a video komunikacija sa polaznicima tečaja odvija se putem Skypea, Zooma i Teamsa.

Kako se prijaviti u školu šaha?
Možete se prijaviti u našu školu šaha putem mrežnog obrasca na ovoj stranici: PRIJAVA.

Kako nas kontaktirati?
Ako se želite savjetovati s nama ili zakazati internetske satove, nazovite nas na +381 65 202 77 77

 

Škola šaha | prijavite se sad

Želite li poboljšati svoje znanje kroz treninge s najboljim instruktorima i edukatorima šaha?

Prijavite se