Chess Lessons in United Kingdom

Chess Lessons | Sign In Ulogujte se Chess Lessons | Sign Up Registrujte se

Instruktor | Ivan Ivanišević

Škola šaha Hrvatska | Šahovski Velemajstor | Ivan Ivanišević

Ivan Ivanišević

Velemajstor

Rođen 23. novembra 1977. u Beogradu. Šah je naučio sa 5 godina, gledajući djeda i oca kako igraju. U pionirskoj konkurenciji naslovi prvaka Beograda i Srbije izdvajaju se od vrijednijih rezultata. S 10 godina počeo je surađivati ​​s međunarodnim majstorom Petrom Smederevcem, izbornikom reprezentacije stare Jugoslavije, koji je vjerojatno najzaslužniji za svoju profesionalnu šahovsku karijeru.

S nepunih 20 godina, još kao mladić, Ivan je dijelio 1. mjesto na prvenstvu bivše Jugoslavije. S 22 godine postao je velemajstor. Od 1998. godine nastupao je za reprezentaciju Srbije, igrao je na 8 šahovskih olimpijskih igara i 10 europskih prvenstava. U Leonu je 2001. osvojio brončanu medalju na 3. tabli. Od 2007. godine redovno igra prvu ploču reprezentacije.

Šestostruki prvak Srbije - 2008., 2009., 2011., 2012., 2017. i 2019. godine. S raznim klubovima, prvakom Srbije, klupskim prvakom i zemljama u okruženju (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Rumunjska, Mađarska, Makedonija). Na Europskom klupskom kupu dva puta 5. mjesto, jednom sa SK Bosna, jednom sa SK BM Kisela Voda.

Pobjednik velikog broja turnira, uključujući pobjede u Sankt Peterburgu (2014.), prvak Balkana (Podgorica 2011.), prvak podunavskih zemalja u brzom (Kozloduy 2012.) Skoplje (2015.), podjela 1-5 mjesta u Dubaiju (2015.), Vršac (Memorijal Bora Kostić 2006.), Nova Gorica (2007.), Bergamo (2014.) itd.

Sudionik Svjetskog prvenstva, Khanty Mansiysk Rusija (2011). Suradnik u pisanju nekoliko stručnih knjiga i časopisa, uključujući Chess Informator, New in Chess, Chessbase. Autor je dvije knjige o šahu - "The Taiman Bible" i "Delayed Benoni", obje za izdavaštvo Belgian Thinkers Publishing. Pomogao je kao sekunda i trenirao neke vrhunske igrače, koji su u to vrijeme bili među prvih 10 na svijetu.

Odaberite odgovarajući tip kursa:

Royal Kids
Djeca od 5-7 godina Djeca od 8-10 godina Djeca od 10-12 godina Prijavite se
Royal Teens
Djeca od 13-15 godina Djeca od 16–19 godina Prijavite se
Royal Beginners
Punoletni amateri koji žele savladati šah Prijavite se
Royal Intermediate
Punoletni amateri sa rejtingom od 1400-1800 Punoletni amateri sa rejtingom od 1800-2200 Prijavite se
Royal Master
Vrhunski amateri sa rejtingom od 2200-2400 Prijavite se
Royal Pro
Šahisti sa titulom međunarodnog majstora ili velemajstora Prijavite se

Škola šaha | Kako funkcionira obuka?

Škola šaha i tečajevi šaha održavaju se putem interneta, što sudionicima omogućava da iz udobnosti svog doma prate lekcije naših instruktora. Instruktori Royal Chess Coaching Academy koriste dobro uspostavljene i brze šahovske platforme (Chess.com / ChessBase / Lichess / ChessKid) tijekom treninga, a video komunikacija sa sudionicima interaktivna je i obavlja se putem Skype-a, Zooma i Teams-a).

Škola šaha Hrvatska | Royal Academy
Online prijava

Registracija polaznika tečaja šaha vrši se isključivo putem interneta.

Škola šaha Hrvatska | Royal Academy
Nalazimo instruktora

Na temelju analize pronašli smo adekvatnog instruktora šaha.

Škola šaha Hrvatska | Royal Academy
Personalizirani trening

Tečaj i trening šaha personalizirani su prema pojedinom studentu.

Prijavite se

Škola šaha | prijavite se sad

Želite li poboljšati svoje znanje kroz treninge s najboljim instruktorima i edukatorima šaha?

Prijavite se